Helgens Bravader

Gårdagen blev lyckad. Kvällen började hos Mikaela och försatte hos Födelsedagsbarnet Johanna. Hos Johanna var det mycket trevligt, det bjöds på drinkar och annat smått och gått. Efter det begav vi oss vidare till Statt. Det var händelserikt. Går inte in på detaljerna. Men som sagt det var mycket trevligt. Idag dock känner jag mig mycket trött och slö. Fick bara 4 timmars sömn , hade nämligen en nattgäst inatt, och det gick inte att sova så väldigt bra. 

20 års fest

Lördag

Jag har varit vaken i  4 h, och hunnit med en hel del faktiskt, bla  städat, handlat lite mat, köpt en present till födelsedagsbarnet JOHANNA, Stort Grattis!!!! Och nu sitter jag här och väntar på att Elin ska komma, vi ska ha en så kallad film-dag idag. Det innebär att man hyr filmer, äter god-mat och har allmänt trevligt. Senare på kvällen beger vi oss till Mikkis, för att sedan fortsätta mot Johanna. Där det kommer att vara 20 års fest. Ser fram emot det, verkligen! Efter allt festande hemma hos Johanna, kommer vi antagligen bege oss vidare till Statt.
 


Veckoprognosen

Då var det dags för en rejäl uppdatering. Då kan jag börja där jag slutade. I fredags var jag och min mor nere i Göteborg och shoppade loss och bara njöt och värmen och alla goa och glada göteborgare. Tycker om Göteborg, en väldigt hemtrevlig och mysig stad, inte alls lika hektisk som Stockholm, inte konstigt. Men ändå har jag valt att spendera mina närmaste år där. I söndags fyllde mor, 50 år då var det ett stort kalas med mycket folk och mycket mat. Hur ser veckoprognosen ut för den här veckan då? Ja, idag är det redan onsdag, halva veckan har runnit iväg. Jag har redan hunnit med en hel del, jag har börjat städa inför flytten som äger rum nästa vecka, idag har jag tvättat två fönster, usch det var krävande. Imorgon blir det mer städning. Den tiden som är kvar av den här veckan ser mycket slitsam ut. Men på lördag är det min vilodag, eller inte? Då fyller Johanna 20 år. Festen börjar hos henne och fortsätter på statt. Det kommer bli kanondag.

Nu ska jag bege mig ut i solen på en promenad.



Shoes

Perfekta sandaler till sommaren.

image230

GBG

Godmorgon, har precis stigit upp ur min sköna säng och nu sitter jag här och bloggar och dessutom hinner med lite frukost. Igår, onsdag, umgicks jag med Mikaela, alltid lika trevligt att träffa henne. Vi gick på stan  och tittade efter en present till Johanna, som fyller år nästa veckan. Hittade dock inget som föll i smaken, men det är en vecka kvar, så det är ingen brådska. Idag händer det inte mycket, förutom att jag måste börja städa i lägenheten inför flytten, usch vilket slit det kommer att bli. Imorgon, fredag bär det av till Göteborg med mamsen, skönt att komma bort lite. Det ska bli jätte trevligt, ska iväg till pressbyrån senare idag och köpa två regionen runt ( 24 h) till imorgon.


Se upp alla Prison Break fans

Godmorgon gott folk! Nu är jag vaken. Var det någon som såg gårdagens avsnitt av Prison Break, ojojoj vad spännande, lyckas dem rymma? Jag vet, men tänker inte avslöja det. Nu är det bara två avsnitt kvar av säsong 3, inte kul alls. Sammanlagt 13 avsnitt, den kortaste säsongen. Jag hoppas innerligt att det blir en säsong 4 med, rykten säger det, men vi får se hur det blir.

Här får ni se trailers av dem två sista avsnitten i säsong 3, avsnitt 12 och 13.


 

Måndagsinspiration

image225
image226
image227
image228
image229

Vad vore livet utan musiken?

Då var det söndag igen. Har alla haft en bra helg? Själv så har man haft en underbar helg, inte gjort alls mycket utan bara taget det lungt. Nu sitter jag här vid min laptop och försöker komma på något bra att göra. Kanske ladda ner lite bra musik. Här kommer det lite allternativ på bra musik:

The Bravery- Believe
One Rebublik - Come Home
Moby - Oh Yeah
The Virgin - One week of danger
Sum 41 - With me


Gillar ni amerikansk humor?Då borde ni ta en titt på söndagens film, 40 Year-Old Virgin.


Skatteverket

Fick min inkomsdeklaration från skatteverket idag, det visade sig vara att jag ska få tillbaka 7000:-, inte illa. Blev riktigt glad faktiskt. Dessa pengar får jag någon gång i sommar.


Inspiration

Här kommer det lite inspiration från Chloé

Skor
image203image204image205


Glasögon
image206image207image208

Väskor
image209image210image211

Klänningar

image212image213image214

Over and out

Nu blir det läggdags för mig. Så tidigt på en lördag undrar ni säkert, men jag är helt slutkörd efter högskoleprovet. Det känns som om mitt huvud ska sprängas i små bitar när som helst.
Ikväll har jag taget det lungt framför teven, tittat på Körslaget- heja heja Linda och gullspångsgäget, våran kära Adam är med i kören, då måste man heja extra mycket. Nu ska jag käka upp min glass och gå till sängs.

Godnatt, ha en trevlig lördagkväll.

Imorgon blir det en ny dag och nya krafter, förhoppningsvis!

image201


Högskoleprovet

Idag har jag plus många andra i Sverige, skrivit högskoleprovet. Det gick relativt bra kan jag säga er. Men nu känner jag för att gå och lägga mig ner en stund.

Hej


Ashley´s style

image200

sommar, sommar , sommar

Update

Goddagens! Har inte uppdaterat min blogg på ett bra tag nu. Men nu ska det bli ändring på det. Min vecka har varit bra, har pluggat inför morgondagen, då jag ska göra högskoleprovet. Annars har jag hinnit med att träffa vänner , fikat två gånger. Dessutom har jag skaffat mig ett sommarjobb. Känner mig duktig.

Nu ska jag göra mig något att äta, och sedan blir det en långpromenad runt Ekkuden. Fick sällskap av mikkis igår, men idag får jag gå själv, alla är så upptagna nämligen.


RSS 2.0