Reflekterar

Tankspridd?

image1

Bloggare

Torsdag idag, nu är det inte långt kvar till helgen. Det blir en lugn helg. På lördag kommer elin till mig. Vi ska ha våran efterlänktade filmkväll. Annars så händer det inte så mycket mer i mitt liv just nu. Tråkigt men sant. Förresten om ni lider av tristess  och inte vet vad ni ska göra kan ni ju alltid läsa lite bloggar. Det brukar jag göra. Här kommer det några intressanta bloggar: KENZA, Stina-Lee, Tobias

Nu är det promenad som gäller i det hemska blåsevädret.

Du är vad du äter har säsongsstart idag. Ett bra program. Tycker dock inte om programledaren. Anna Skipper. Hon gör sig till så mycket och det stör mig en aning.

image2

Gossip-we like

Hej hopp gott folk. Idag har jag varit hemma hela dagen och pluggat min svåra matte. Men svårigheten har börjat släppa succesivt. Har fått ett slags intresse. Jag har även anmält mig till högskoleprovet som är den 15 april. Ska försöka få ett bättre resultat på högskoleprovet i år än vad jag fick förra året. Nämner ej poängen. Hade även planerat att umgås med mikkis idag. Men hon var otillgänglig som alltid. Nej, men hon är mitt i en svårperiod just nu. Dessutom har min telefon ringt som aldrig förr. Jag är visst populär idag eller vad? Nej, men  nu mina vänner ska jag gå och fixa mig något att äta.
Gårdagens nya serie, Gossip Girl kommer nog bli en succe precis som The oc. Den serien är helt klart godkänd!

Your gossip girl

haha


Plugghäst- jag

ÄR nyligen hemkommen från komvux. Var och skrev in mig där. Har ju bestämt mig för att tortera mig själv och läsa matte. Är inget vidare bra på matematik kan jag ju meddela er. Så det här kommer bli en stor utmaning för mig. I skolan hade jag jätte jobbigt för matte. För det första så tycker jag att matte är skit tråkigt och för det andra är jag inte ett dugg intresserad. Men varför läser jag matte? Jo jag är så illa tvungen, för att kunna komman in på den utbildning jag vill nämligen internationell ekonomi. Får sätta lite desciplin på mig själv nu, och försöka förstå mig på matte, vem vet det kanske inte är så himla krångligt som jag tror att det är. Finns det ett intresse för någonting så går det alltid att lösa det. Ska försöka räkna varje dag nu framöver.

Nu ska jag ta en kopp kaffe för att sedan gå ner till stan och köpa bland annat en almanacka.

hej


Ingen matte blev det under hela dagen, måste verkligen sätta mig med det imorgon om jag ska komma någon vart. Träffade på leckström i stan med, vi tog en fika och en tripp i stan. Fönstershoppade lite. Försöker nämligen spara lite pengar nu.  Vi stötte på mikkis med. Usch hon har det inte lätt just nu. Det är personligt kan inte prata om det öppet.
Nu ska jag gå och sätta mig framför teven.

GOSSIP GIRL - THE OC

Gossip Girl- Nytt OC, ja kanske det. Börjar på tisdag, kl 20.00 MISSA INTE.

image4

Education

Det var länge sen jag besökte min blogg och skrev något vettigt. Hade nästan glömt bort att jag hade en alldeles egen blogg. Jao. Idag är det söndag, har städat i min garderob det tog nästan hela dagen, det blev mycket som fick åka ut ur garderoben och vidare till secondhand. Det känns befriande att slänga kläder som man inte har någon användning för . Ja, fast tomt blev det. Så nu gäller det att shoppa. Vad har hänt sen sist då? Ja, jag ska börja läsa matte c på komvux, ska dit redan imorgon och anmäla mig. Sedan till hösten ska jag börja plugga igen, fast nu på högskolan. Det är också en nyhet. Denna idé fick jag under min vistelse i moskva. En impulsiv idé. Nej men det är lika bra att börja studera igen. För om man drar ut på det kanske man aldrig börjar igen.

I´m back

Då var man tillbaka i Sverige igen.

Hej


RSS 2.0