Farväl Mariestad

Imorgon bär det av till Arlanda, för  att sedan flyga till Moskva. Flygturen tar bara 1,5 h. Skön det. Ja, men då återstår det bara att säga hejdå. Jag kommer tillbaka den 19 januari 2008. Sakna mig inte för mycket nu bara!!


Juldagen-party party

Idag är det juldagen. Dagen ser relativt lugn ut. Har varit ute och gått en lååång promenad. Tidsmässigt tog den ca 1,5h. Mötte en hel del människor på vägen. Dem hade nog också ätit alldeles för mycket igår. Hade alltså samma problem som jag. Och nu sitter jag här och dricker julmust. Ja, som sagt dagen ser väldigt lugn ut, inga direkta planer. Alla ska förhoppningsvis till statt idag, men inte jag. Måste packa nämligen och så ska vi få främmat ikväll.

Ha en bra dag. Tack för mig

Julafton

Julafton idag, dagen började med att vi åt grötfrukost. Efter det hade klockan hunnit bli 13 och vi begav oss till Görans (mammas sambo) son för att äta julmat. Där fanns det lite annat roligt folk på plats. Vi fick äta riktig god mat, och skölja  ner allt med julmust och öl, jag drack dock endast julmust. Gott gott. Det blev även tv-tittande. Kalle Anka och co så klart. Hur kan man missa det? Fast det börjar bli lite tjatigt nu, men man njuter och garvar ändå. Ja, det var riktigt trevligt som sagt. Får ju inte glömma att nämna alla fina klappar jag fick tack så hemskt mycket! Fick bland annat en enorm marsipan gris. Har redan börjat äta på den. Ja, nu är jag hemma igen som sagt. Känner mig uppsväld som en ballong, kan knappt andas. Om någon nämner ordet mat, spyr jag upp allt jag fick i mig under dagen. Och det var inte lite ska jag säga er. All mat plus en massa choklad och ischoklad, och mer chocklad. Fick typ 4 alladin låder med. OJOJ. Hur ska det här gå. Mår inte alls bra. Så imorgon lär det bli en lång, och med det menar jag riktig lång promenad.

Nu ska jag kila. Ha en fortsatt trevlig julafton!

Dan före dopparedan...

GOD JUL önskar jag er alla!!



Nu ska jag gå till sängs. Måste vara utvilad imorgon.


Myspys+movietime

Igår fredag,hade vi (jag, leckström emelie, elin g och emilia) en lugn flmkväll hos leckstöm .Det var riktigt trevligt, med grönsaker och dipp,  chips och cola. Ingen alkohol dock, och emelie blev så besviken. haha. Och idag har jag och mamma handlat färdigt dem sista julklapparna, känns bra att det är över nu. Känns som om alla  har väntat till den sista dagen med att handla julklappar. För idag var det fullsmockat med folk i  hela mariestad. Så mycket folk. jisses. Imorgon blir det att storstäda och baka.



Ledighet

Hurra för ledighet! Ja, idag var det min sista dag på La Ca Mi för det här året iaf. Nu kommer jag vara ledig i fyra veckor. Känns så skönt. Fast samtidigt känns det vemodigt, trivs ju väldigt bra hos dem. Idag har det varit en tuff dag, så mycket folk, ibland kan man ju undra vart allt folk kommer ifrån, bor det verkligen så mycket folk i mariestad? haha, eller är det så att alla kryper fram nu när det är några dagar kvar till jul, jag vem vet. Fick även jobba med camillas dotter, emelie. Vi hade så roligt ihop,. Kul och jobba med någon i ens egen ålder. Är hemma nu, slutade för en timma sen, mina fötter värker och jag har huvudvärk. Inte kul alls. Ja, och imorgon är det fredag, då ska jag iväg till leckström där på kvällen, vi ska ha en liten filmkväll, och så kommer det lite andra tjejor med som man inte har träffat på länge. Ska bli så roligt. Dessutom är det inte långt kvar tills jag flyger till moskva, idag är det exakt en vecka kvar tills vi flyger. Känns lite konstigt, men så är det.

Nu är det inte långt kvar- till julafton

Tidsfördrift


- Vilken är det mest pinsamma band du lyssnat på?

Pinsamt? Det finns inget som är pinsamt.
- Hur många timmar har du suttit som mest vid datan?
hm, låt mig tänka efter, 10 kanske.
- Vilken färg har din cykel?
Vit och lite rosa
- Blondin eller brunett?
Mörkblond säger jag då
- Vilken färg har du på texten på msn?
Svart.
- Vilket stjärntecken är du?
Fiskarna
- Rakar du av dig dina ögonbryn?
Vilken jävla fråga, nej aldrig skulle inte ens komma på ideen
- Har du husdjur?
nej, men vill ha en liten vove
- Vilket smeknamn gav din mamma dig när du var liten?
Hoho, ärligt talat så vet jag inte det, kan inte svara på den frågan tyvärr.
- Är du kär i någon just nu?
Haha, kanske, nej inte just nu
- Har du ätit godis för hundra kronor?
Aldrig, om jag hade gjort det hade jag varit stor som ett hus
- Vad är du beroende av?
Mycket, men framför allt teven och så är jag en riktig gottegris.
- Vad har du för fobier?
Hm, trånga utrymmen, ringa till dem jag inte känner.
- Hur lång är du?
1,64
- Om du var ett verktyg, vad skulle du vara då?
En hammare, så man kan banka lite vett i folk.
- Sover du med gosedjur?
Självklart!! hehe
- Vad har du som ingen annan har?
det var en svår fråga
- Vilken mobil har du?
en sonny ericsson.
- Vem var den senaste du fick mms av?
ingen
- Vem var den senaste du fick sms av?
Jossan
- Vem ringde dig senast?
Mikkis
- Är du förlovad?
Nej det tror jag icke
- När duschade du senast?
Igår.
- Vem tänker du på nu?
Hemligt

Nu ska jag gå till sängs.

Fundersam

image5





GRATTIS PÅ FÖDELSADAGEN MIKAELA!

Idag, söndag fyller min kära vän, mikaela hela 19 år. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN. Vi började fira henne redan igår, det blev en tripp till statt. Ingen dricka för en gång skull. Men kul, hade vi ändå. Fanns undantag dock. Inget jag vill diskutera om här. Men det hände mindre trevliga saker. Ja, och idag är det söndag, och det är  redan den 3 advent. Tiden går så fort. Det är exakt 8 dagar kvar till julafton. Och det är dessutom min sista vecka på La CA Mi med. Känns lite vemodigt.


image63

Ibland kan allting verka så förutsägbart

Det har varit en intensiv vecka. Vill bara att det ska bli helg nu!

Britney Spears- And then we kiss
La Rocca- non believer
50 cent feat justin timberland- she wants it



Tisdag

Idag fick vi välkomna Camilla som var hemkommen från en skön semester på Teneriffa (Spanien).  Hon var brun hon, brunare än vanligt, såg ut som en riktig pepparkaka. Lite avis faktiskt.  Fick även besök av två töser idag nämligen mikkis, som är då stammis hos oss men ändå, och elin g, det var länge sen jag träffade henne. Så det var trevligt att hon kom förbi min praktikplats. Hade mycket att prata om. Saknar våran gamla kärnfamilj. Ja, dessutom är det inte långt kvar till jul. Herregud vad tiden rinner iväg.


Tristess

Måndag idag. Det innebär nya arbetsuppgifter att ta tag i. Ja, fick sluta  klockan 15 idag, kändes bra. Det innäbar att jag hann med en hel del idag faktiskt. Spanade in lite julklappar , köpte dock inga. Det får vänta några dagar. Funderar även på vad jag ska köpa till Mikkis. Hon fyller år på söndag, men hon ska firas redan på lördag. Men smycken brukar väll uppskattas av dem flesta?Eller , ni får gärna komma med tips och ideér. Ja, vad ska man säga mer. Marie Picasso vann IDOL, det var väll helt okej tycker jag. Det förtjänade hon. Angående Amanda  så kommerhon  att komma långt ändå tror jag, ännu längre än marie förhoppningsvis, fast hon van idol. Hon har ju en väldigt speciell och personlig röst och stil, och det kommer locka många låtskrivare och producenter. Vi kommer defenitivt  att få se mer av henne, det är jag helt säker på.

Känner mig rastlös och allmänt trött i både huvud och kroppen. Kan väll skylla på att det är måndag. Ja, vad händer nu då. Inte mycket faktiskt, ska invänta Prison Break. Ska ta och göra mamma sällskap vid teven. Hon sitter fastklistrad där och tittar på Nobelgalan. En massa sofistekerat folk.

Hade ingen inspiration idag när jag skrev det här inlägget. Ni kanske märker det.


HALLO SUNSHINE

Onsdag idag, och snart är det helg. Vad skönt. Imorgon är det min sista dag på La Ca Mi den här veckan, känns otroligt skönt. Behöver vila. Ja, och på fredag är det ÄNTLIGEN den stora idol-finalen. Ska bli otroligt spännande att få se vem det är som vinner. Troligen så blir det Amanda. Men jag vill helst att Picasso vinner. Älskar hennes röst. Men vi får se. Innan dess ska jag hinna med en hel del, måste besöka optikern. Mina kontaktlinser fugerar inte riktigt som de ska. Och efter det ska jag träffa Mikkis, har inte träffat henne på  evigheter känns det som. Ja, nästa  helg fyller hon år med, då blir det utgång, hon ska firas rejält. HAHA. På lördag bär det av till Älgarås. Ska kanske besöka leckström med innan dess. Hon ska nämligen ut på lördag kväll, med sina arbetskollegor. Då ville hon att jag skulle fixa håret på henne.  Jag är ju expert på det. Eller det är väll kanske att ta i, men jag är bra på att locka håret. Frisyren blir bra, men det får sina konsekvenser med, nämligen brännmärken. Det bor en riktig liten sadist i mig.


Piece of me

En helt vanlig, tråkig måndag idag, fick sluta  två timmar tidigare. Kom hem vid 4 tiden. Slog på teven och såg på gamla oc avsnitt. Ja, och nu sitter jag här och försköker fördriva tiden på bästa möjliga sätt. Väntar på att klockan ska bli 22, så att man kan förflytta sig till soffan och sätta sig framför teven för att se Prison Break. Det är ett måste på måndgar. Har inte missat ett enda avsnitt av Prison Break, konstigt nog. Besatt, lite?
Måste även berätta att ELIN G fyller hela 19 år idag. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!


1 december

Jose Gonzalez - Heartbeats
Tyler Hilton - You´ll ask fo me


RSS 2.0