Sommartid+swim suits

Ni glömmer väll inte att vrida fram klockan en timme innan ni går och lägger er? Det är sommartid inatt.
Dock så känns det inte så sommrigt ute, snön ligger fortfarande kvar på backen, men förhoppningsvis smälter den bort snart, så att vi kan få se några vårtecken. Och den här gången måste våren komma för att stanna.


Apropå sommar så har jag hittat några badplagg. Dessa tre badräkter kommer från http://www.victoriassecret.com/. Här kan ni hitta en mängd andra badräkter och annat smått och gott.  I sommar ska jag satsa på badräkt faktiskt. Vem har sagt att det är bara gamla damer som har badräkter. Nejdå.

image192image193
image195image196
image198image199

Lördagsmorgon+födelsedag

Godmorgon!

Det är lördags morgon och jag känner mig allmänt trött. Såg ni på Let´s dance finalen igår? Det gjorde iaf jag. Mat-Tina vann. Det var bra tycker jag. Hon har verkligen utvecklats enormt under hela tävlingens gång. Vad händer idag då? För min del blir det att läsa till högskoleprovet. Det är exakt en vecka kvar idag. Nästa lördag vid den här tiden sitter jag på Vadsbogymnasiet och fruktar inför högskoleprovet. Nej, men det ska nog gå fint. Annars så ska jag klä på mig snart och gå ut, ta en kort promenad och kika lite på stan. Kanske hittar något kul om jag har tur. Det rimmade ju nästan.

Dessutom vill jag gratulera födelsedagsbarnet Emelie, hon fyller 20 år idag.
GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Systemet nästa eller hur?

Färgglatt och Blommigt

image187image188
image190image191

Tatuering

image186

Inspirerad? Ja
Vill införskaffa mig en tatuering.

Beslutsångest

Onsdag

Idag har jag varit på komvux och avslutat min Matte C kurs. Bestämde mig för att inte plugga internationell ekonomi. Och då behöver jag ingen matte. Jag har alltid haft kämpigt med matten,så därför beslöt jag mig för att inte söka den utbildningen för att om jag tycker att det är svårt nu kommer det defenitivt inte att  bli lättare att läsa matematik på universitet/högskola. Istället har jag sökt Socionomprogrammet i första hand, uppe i Stockholm (stockholms univeritet). Efter socionomprogrammet hade jag tänkt läsa vidare till psykolog. Anledningen til att jag krånglar så är bara för att det är väldigt svårt att komma in på psykologlinjen på en gång. Väldigt höga poäng. Säkert 20,0. Men vi får se hur det blir. Jag har iaf sökt nu. I andra hand fick det bli ett program som heter språk kultur och marknad (SKM) , med ryska språket som inriktning.

Nu ska jag gå ut på en promenad.

Stop and Stare

Dagens snabba

Känsla:
Grubblande
Humör: Neutralt
Att göra: Pratat på msn, men nu ska jag äta lite kvällsmat.

Musik:  OneRepublic -stop and stare
TV: Parlamentet, Björn Gustafsson
Internet: Blogga, msn,
Telefonsamtal: sms

Inspiration: Resa jorden runt
Drömmer om: Sommaren
Längtar till: När snön har smält och man kan skippa jackan


Så vackert!

Har upptäckt den här fina låten idag, OneRepublik- stop and stare.


Bags

Väskor i min smak

image182
image183
image184
image185

Röd dag

Hej gott folk idag är det annan dag påsk, alltså röd dag. Jag är nyligen hemkommen från en alldeles för lång promenad med mamma, promenaden tog ca 1,5 h. Och vi gick relativt snabbt. Man känner sig många kilon lättare så här i efterhand . Visserligen var det kallt ute, men ändå väldigt behagligt.

Missa inte parlamentet idag, Björn Gustafsson är med.
20.30 på tv4.


image181

Prison Break is back



Hör upp gott folk!

PRISON BREAK  börjar igen!
Måndag den 31 / 3
Efterlängtad, ja om något.

Rykterna säger att dem kommer göra säsong fyra med, men varför måste dem dra ut på serien så? Fast i säsong fyra kommer han inte befinna sig i fängelse utan någon annan stans.

image180


Sunglasses

image169
image170
image171
image163
   

Dresses



image159

image160

image162

Sverige pussas och kramas



Henrik Schyffert och André Wickström är tillbaka med en allomfattande djuplodning i svenskarnas relationer.

I en fri och fullständigt ologisk fortsättning på "Sverige dansar och ler" porträtteras sinnlighet, sexuella avvikelser och synd på ett fantastiskt och filosofiskt vis. Vi möter en kavalkad av kända komikerkollegor som gästspelar och bland namnen återfinns Peter Settman, Nour El-Refai, David Batra, Magnus Betnér, David Glans och Sissela Benn, Björn Gustafsson med flera.

Det nya programmet startar 2 april på kanal 5

image149


Woody Allen

Onsdag

Idag har jag varit på en jobbintervju. Den gick inte något vidare bra. Jag var alldeles för nervös. Annars har jag umgåts med mikkis och elin hela dagen. Vi har gjort crepes och tittat på film, har nyligen laddat ner, Match Point. Med  Scarlet Johansson och Jonathan Rhys-Meyers i huvudrollen. En mycket bra film. Men man måste nog se den minst två gången för att förstå allt.

Filmens handling:

Chris är ett före-detta tennisproffs som numera försörjer sig som personlig tränare åt gräddan av London-sociteten. Här möter han Chloe, som blir hans inträdesbiljett till det rika livet med opera, konst och pengar i överflöd. Inom kort är de gifta. Chris charmar sin väg in i svärfars affärsimperium och snart har han allt man kan köpa för pengar. Vad han inte kan köpa är Nola, hans svågers vackra flickvän. Men deras oskyldiga flört tar dem snabbt ut på farlig mark. Begäret övervinner förnuftet. Passionen går inte att stoppa. Chris bedyrar gång på gång att han ska lämna Chloe men han slits mellan passionen och sitt nyvunna liv i lyx. Då blir Nola gravid. När hon hotar med att avslöja allt blir den alltid så beräknande Chris desperat...


Filmens trailer




En mycket psykologisk och djup film. Mycket bra gjort av Woody Allen

Wentworth Miller i Sverige

Aftonbladet delade i går kväll ut priser till föregående års bästa tv.
Carolina Gynning och Shan Atci var programledare.

Här är samtliga kvällens vinnare:

Bästa barn- och ungdomsprogram: Bolibompa (SVT)
Bästa utländska tv-program: House (TV4 / CANAL+)
Bästa samhällsprogram: Uppdrag granskning (SVT)
Bästa nyhetsankare: Bengt Magnusson (TV4)
Bästa sportprofil: André Pops (SVT)
Bästa livsstilsprogram: Roomservice (Kanal 5)
Bästa dokusåpa: Idol 2007 (TV4)
Bästa kvinnliga skådespelare: Johanna Sällström (TV4)
Bästa manliga skådespelare: Johan Glans (TV4)
Bästa humorprogram: Parlamentet (TV4)
Bästa tv-program: På spåret (SVT)
Bästa manliga tv-personlighet: Peter Settman (SVT)
Bästa kvinnliga tv-personlighet: Carolina Gynning (TV4/Kanal 5)

Gynning fick priset för bästa kvinnliga tv-personligheten, och gíssa vem som var och delade ut priset till henne jo, det var ingen mindre än WENTWORTH MILLER, känd från succeserien PRISON BREAK.

image147







Skofrossa

image143image144
Har spanat in dessa sneakers, kommer från H&M och kostar endast 98:- styck.
Mycket bra pris. Finns i färgerna svart och vitt.

Mycket naket

I Mischas Barton nya film, Closing the Ring, kastar hon kläderna.

image142


Filmens trailer

Melodifestivalen

Godmorgon allt bra med er en sån här tidig söndags morgon? Gårdagen var helt fantastisk, vi hade så himla roligt. Jag och Mikaela anlände till Elin redan klockan tre. Vi hjälpte henne med att laga maten innan de andra töserna kom. Efter två och en halvtimme var kockarna äntligen färdiga. Vi gjorde en thaigryta med kyckling, en mängd med grönsaker och cashenötter plus ris till det. Till efterrätt gjorde vi till en hallon mouse. Allting var supergott. Efter middagen tittade vi på melodifestivalen, drack drinkar, åt godis och chips i mängder. Inte konstigt att jag har ont i magen idag. Vad tyckte ni om Melodifestivalen igår? Var det rätt låt som vann? Det tyckte vi iaf. Jag tror också att vinnarlåten var redan färdigbestämt långt innan finalen, så det kom inte som någon chock direkt. Visserligen hade jag velat att Sanna Nielsen skulle ha vunnit, men jag tror inte att hon skulle ha en lika stor chans i eurovision som Charlotte, Charlotte har dessutom vunnit euroviison en gång tidigare. Men vi får se vad som händer i maj då Eurovisionsongcontest drar igång.

Nu ska jag äte lite frukost, sedan blir det promenaddags.

Två program som startar ikväll:

One tree hill 18.30
Parlamentet 20.30


Här får ni se två klipp med vår kära Björn Gustafsson, från gårdagens final i Globen.






Här kommer det några roliga klipp med Björn


Björn visar sina muskler




Björn kysser Nour



Björn+Nour

Lördag

image141


Life is unfair

Godmorgon på er. Har stigit upp extra tidigt idag för att hinna med lite saker så här på morgonen. Senare på eftermiddan ger jag och mikaela oss iväg till Elin,vi blir lite tidiga. Dem andra flockorna kommer inte henne förräns kl 18. Vi ska hjälpa henne med maten och lite annat med. Ser verkligen fram emot ikväll. Vi ska äta middag och  sitta bänkade framför teven och beskåda Melodifestivalen. Hoppas att det blir rätt artist och låt som vinner och får representera Sverige i Eurovision.

Var det någon som såg på Let´s dance igår? Det var fel par som åkte ut IGEN. Den här gången fick det bli Danni och hans danspartner Malin. Det var dåligt tyckte jag, tycker att det är dags att Karl Petter får lämna tävlingen, han slår ju bara ut alla bra par. Vad orättvist, blev riktigt  irriterad igår. Av juryn fick han lägst poäng, medan av folket högst. Hur förklarar man det? Men iaf det återstår nu bara tre par kvar i tävlingen, Mat-Tina och hennes danspartner Tobias, Tony och Annika och till sist Karl Petter och Janette. Jag hoppas verkligen att Tina tar hem segern.
 

It´s friday

Fredagens planer:

# Köpa present till födelsedagsbarnet, Elin.
# Laga mat
# Gå en lång promenad
# Läsa lite
# Tv-kväll


Scary like hell

Godeftermiddag. Har inte bloggat på några dagar, men nu ska det bli en ändring på det.  Det är redan torsdag idag, vad veckodagarna går snabbt, eller hur? I Tisdags umgicks jag med Mikaela hela dagen. Solen sken så vi spenderade dagen utomhus i stort sett, gick på stan och fikade. På kvällen blev vi sugna på att hyra en film, så vi vandrade till Åkes. Där fanns det ett stort sortiment av alla möjliga filmer med olika changer. När det gäller filmsmak så är jag och mikaela väldigt olika. Hon vill se filmer där det exploderar, och händer saker hela tiden. Alltså hon är för, action och sådant overkligt trams, medan jag är mer en komedi/drama tjej. Men till slut kunde vi äntligen enas om en film, det fick bli en film med Lindsey Lohan i huvudrollen, I Know Who Killed Me. Anledningen till att jag ville hyra den var bara för att Lindsey Lohan medverkade, man har ju sett många bra filmer med henne. Som t.ex, Mean Girls, Tonårsliv, Just my luck , Freaky Friday. Men den här filmen var utöver mina förväntningar. Den var hemsk.  En VARNING utfärdas för denna sjukt dåliga film! Man orkar inte alls hänga med, plus att man verkligen inte vad beredd på alla riktigt vidriga scener i den. Dem hade kunnat klippa bort en del lite väl närgångna tortyrscener. Filmen var hisklig, det är det enda jag kan säga.  Jag satt och blundade under hela  filmer i stort sett, så  fruktansvärd var det. Senare på kvällen fick Mikaela stanna hos mig över natten, vi var lika skrämda båda två. Natten var inte rolig kan jag säga er, låg och skakade som ett asplöv. Och svettades som en gris. Tänk att man kan bli så påverkad av en sån dålig film? Men jag är lättpåverkad. Men nu ska jag inte prata något mer om den filmen, det är glömd.

Filmens handling:

19-åriga Aubrey Fleming är älskad av alla och sina föräldrars stolthet. När hon kidnappas av vad man misstänker en seriemördare som härjar i stan slås många liv i spillror. Ingen tror att man kommer få återse Aubrey i livet. Genom ett mirakel hittas Aubreys svårt sargade kropp intill en motorväg, men vid liv. Men när hon slutligen vaknar upp på sjukhuset känner hon inte igen någon och hon insisterar på att hon inte är Aubrey, utan Dakota - en drogberoende strippa från en grannstad. Polisen är övertygad om att Aubrey förtränger det traumatiska som hänt henne, men snart inträffar en rad mystiska händelser som pekar på att sanningen kan vara bortom allas vildaste fantasier.

Hur ser min torsdag ut?
Jo jag måste städa innan mamma kommer hem. Hon har varit i Stockholm i tre dagar.
Sedan ska jag gå ut på en promenix, och efter det måste jag handla lite mat.
Måste även gå och leta efter en presen till elin, hon fyller år på lördag och jag har fortfarande inte hittat något bra.

Hej så länge.

THE BIG SITY

Har gjort en bra gärning idag, jag har nämligen ställt mig i bostadskö uppe i Stockholm, i tre köer faktiskt. Ska börja plugga i storstaden till hösten. Om allting går bra. Nu har man ju högskoleprovet att frukta inför med. Men det kan ju inte bli sämre än förra gången. Andra gången brukar gå bättre sägs det.
I veckan händer det inte mycket, imorgon, tisdag lämnar mamma mig ett par dagar. Hon ska upp till Stockholm på födelsedagskalas. En vännina till henne fyller år. Om jag är avundsjuk, ja om något. Hon blir borta i tre dagar. Och på lördag fyller elin 20 år! Måste inhandla en present till henne snart. Idag blir det en lugn dag, ska plugga lite matte och umgås med mamsen.

HEJ


Kändisar älskar shoppa billigt, eller?

Det är inte bara vi vanliga människor som gillar att shoppa på Ikea, nej då. Det finns en hel del kändisar som älskar svensk design och framför allt det är billigt!

Lauren Conrad, känd från Laguna Beach.

image128

image129

Are you the pefect man?

image127

The Perfect man. Ikväll 21.00 på tv3


Scream

Timbaland - Scream feat. Keri Hilson & Nicole Scherzinger


Det blir aldrig som man har tänkt sig

Godmorgon gott folk. Har nyligen stigit upp ur min säng. Nu gäller det att fixa lite frukost med. Var det någon som såg Let´s Dance igår? Vilken skräll. Tänk att det blir alltid fel personer som måste lämna tävlingen. Denna gång var det Bygglov-Matte och hans danspartner Karin som fick lämna tävlingen, det var orättvist. Och den den Karl-Petter, han passar mycket bättre ute på sin gård, varför röstade man inte ut honom. Karln kan ju inte dansa. Men folket ser inte det, tyvärr. Eller snarare vill inte se det. Kan nästan slå vad om att han kommer ända till finalen. Men jag hoppas ju för guds skull att han inte vinner hela tävligen. När Let´s Dance startade för ett antal månader, då var det så intressant, man satt verkligen benkäd framför teven varje fredag och skapade sina favoriter. Men nu har alla favoriter lämnat tävlingen, eller inte riktigt. Tina är också en favorti. Vill man inte längre titta.
Jao, vad händer annars idag? Inte mycket faktiskt, tråkigt väder idag. Solen skiner inte alls, det är mulet och börjar säkert regna vilken sekund som helst. Trist. Men måste ändå gå ut på en promenad senare idag. Måste även städa, damråtter ligger lite överallt. Annars blir det en lugn dag. Melodifestivalen idag, ser fram emot det. Blir tråkigt utan Björns underhållning men han kommer tillbaka till finalen, som är nästa lördag.
Nej nu ska jag gå och fixa lite frukost till mig. Havregrynsgröt med äppelmos och mjölk.

Missa inte Björn ikväll

Godeftermiddag.

Är nyligen hemkommen från en promenad. Vilket underbart vackert väder det är idag. Man blir ju riktigt glad. En studie har visat att människor är mer glada på våren än på hösten, inte så konstigt eller hur?

Björn Gustafsson besöker Robins ikväll så missa inte det.  Robins - 21:00 i SVT1



Snart är det dags för lite lunch



Björn gästar Robins, här kommer hela intervjun




En dag på stan.

Vilken händelserik dag det har varit idag. Det började med att elin kom till mig vid halv tio, vi tittade på film, Virgin Territory och efter det var det dags för fika nere i stan. Därefter fortsatte elin ända bort till komvux och jag traskade mig hemåt. När jag väl var hemma år jag en tidig lunch och småräknade i min matte bok. Senare skulle jag möta upp elin på stan, så att vi kunde gå och kika lite i affärer. I stan träffade vi på Mikaela och Emilia, det var trevligt. Vi gick runt i stan för att slutligen ta ännu en fika. Två fikatillfällen på en dag, det var dyrt. Vi satt länge på fiket och pratade om allt mellan himmel och jord. Klockan började närma sig sex tiden då vi tittade på klockan första gången. Vi hade alltså suttit på fiket i nästan två timmar. Tiden hade bara runnit iväg. Men så blir det när man är i gott sällskap. Efter all fika, tog vi en snabb promenad i stan för att sedan gå vidare till Mikaela. Men nu är jag hemma igen. Kom hem för ca 20 minter sen.

Grey´s anatomi ikväll!!!!!


Loke a like

Lika som bär eller?

Björn Gustafsson / Hayden Christensen

image125image126

Betänketid

Godmorgon gott folk. Jag vaknade av att solen sken in i mitt rum, kändes som om sommaren var här. Men snart så, det sägs att sommaren kommer vara väldigt varm, glödhet. Och då kommer man längta tillbaka till det här kalla och ruskiga vädret. Människan blir aldrig nöjd så är det bara. När det är varm vill man att det ska vara kallt och omvänt. Nej nu ska jag inte sitta här och filosofera. Elin ska komma hit om en stund, hon har ärenden i stan idag, och därför tänkte hon passa på och besöka mig. Vi ska göra det vi är allra bäst på, jo nämligén att titta på film. Idag blir det Virgin Territory. Har nyligen laddat ner den och hon ville så gärna se den, so what not? Nu ska jag bara invänta elin.

Dessutom fyller elin år snart, det är knappt två veckor kvar. Och jag vet inte vad jag ska ge henne i födelsedagspresent. Hjjälp!

SVT spolar Björn Gustafsson

Björn

Det uppges nu att Björn Gustafsson inte får vara med i Melodifestivalen nu på lördag.

Anledningen till det är, det tuffa tävlingsschemat i Andra chansen.  Det är för tajt med tiden. Detta eftersom det är fler låtar som framförs. Därför sköter Kristian Luuk helt och hållet pausunderhållningen själv. Men var inte ledsna för det för han kommer tillbaka till finalen i Globen. 

image123


Music in my taste


Lifehouse- you and me
Imogen Heap - Speeding Cars
Jon McLaughlin - For You From Me
Kat DeLuna feat Elephant Man- Whine Up
The Bravery - Believe (spelas i Gossip Girl)
Gia Farrell - Hit Me Up
will.i.am - I Got It From My Mama


Hayden Christensen + Virgin

Har precis tittat klart på, Virgin Territory. 

Komisk film och alldeles för sexisktik
. Anledningen till att jag laddade ner den var pga skådespelarna, Mischa Barton och Hayden Christensen. Tyckte att det skulle vara kul att se dem tilsammans i en film. Hayden var helt lysande. Här får ni se en trailer till filmen, därefter kan ni avgöra själva vad ni tycker, om ni  vill se den eller inte?






Jag kan faktiskt rekommendera den om man vill skratta i några timmar och titta på Hayden, men den här filmen är en sån film så man inte ser på mer än en gång. Den fastnar inte.

Nakenchock+Melodifestival

Vad tyckte ni om Melodifestivalen ikväll? Var det rätt låtar som gick vidare? Själv så tycker jag att för första gången så har svenska folket lyckats rösta rätt. Det var helt klart värdiga vinnare ( Linda Bengtzing, och Charlotte Pereli) som gick vidare till finalen i Stockholm. Vi får ju inte glömma bort Sibel och Nordman som gick vidare till andra chansen. Bra bra. Och på tal om  Björn Gustafsson, vilken nakenchock får man väll säga? Nästa gång kommer han säkert ut naken, eller vad tror ni?


Dags för rensning

Nyligen hemkommen från en promenix, blev en kort idag. Anledningen till det är dagens usla väder. Det bara regnar och regnar. Men det var skönt att komma ut lite, har suttit inne hela dagen och degat. Hade tänkt ta itu med min garderob idag. Det finns så mycket onödigt i den som måste bort. Det kommer ta ett bra tag. Men jag har inget annat för mig idag så varför inte? Annars så blir det en lugn kväll i min ensamhet. Jag har ingen att prata med idag, alla är så upptagna med sitt. Ja nu ska jag inte deppa här utan gå och göra lite nytta. 
 


RSS 2.0