Shopping- finns det något roligare?

Det ska bli oerhört trevligt med lite helg. De här veckan har varit galnare än någonsin. Så mycket folk, ibland så undrar man vart allt folk kommer ifrån. HAHA. Nej men försäljningen har ju gått med plus, så det är väll positivt. Fast idag var det relativt lungt.Ja och imorgon är det FREDAG, det betyder ledighet. Jag och leckström ska bege oss till den stora staden skövde och inhandla lite julklappar. Ska även försöka finna ett par snygga stövlar. Även en mössa och en skön halsduk.
Sitter och lyssnar på Brittan nu, har börjat gilla hennes musik, skarpt mycket. Hennes senaste skiva måste vara den bästa hon har gjort. Britney Spears- piece of me

image34


I got a plan- get naked

Britney Spears - Get Naked     http://www.youtube.com/watch?v=Fehzr9rA2DU



Så tänker barn


-"Skillnaden på tantkroppar och manskroppar är att tantkroppar har flera
hemliga rum i bägge ändar..."

GRATTIS JOSEFIN PÅ DIN 19 ÅRS DAG!!!!!!!!!

Idag fyller mina kära Josefin år. Hon fyller hela 19 år!! OJOJOJ. Vi har känt varandra sen årskurs 3, då var vi alltså 9år gamla, det har gått 10 år. Våran relation har åkt berg och dahlbana genom åren. Men vi har alltid stått varandra nära. Tyvärr så har det blivit så att vi inte ses  ofta nuförtiden. Eftersom hon bor långt bort (hon har nämligen flytatt). Men det ska vi försöka ändra på. Hon är en person som jag verkligen kan lita på.




Hair



Natalie Portman förblir lika vacker i kort hår som långt .
Tänk om det kunde vara så enkelt att byta frisyr. Kanske ska prova och snagga mig.

TRALALA

En snabb sumering  av min händelserika helg.

Helgen har varit otroligt lugn må jag säga. I Lördags var jag och elin ute på stan och tittade på julskyltningen, fanns inte så mycket att se egentligen. Men det var kul att bara komma ut. Det blev en fika på Lundsteds med, tänkte först fika på Ströget, men det var proppfullt där. Så vi vandrade till Lundstedts istället. Träffade även på mikkis och staffan, kul. Stod och pratatade lite med dem. Sedan begav vi oss hem till mig, på hemvägen stannade vi inne på oxen och köpte lite skummtomtar. Kände mig som en stor jultomte efteråt. HAHA ja så kan det gå. Så vi åt skummtomtar och tittade på filmen, PÅ smällen. Efter det åkte hon hem. och jag åkte vidare till Älgarås. Ja, så har min helg sett ut i princip. Ja, och idag är det måndag, har varit en lång och händelselös dag på LA CA MI , trodde att jag aldrig skulle gå hem, det var så seegt. Men jag hoppas att det blir en bättre dag imorgon, förhoppningsvis. Ja vad ska man säga mer. Josefin fyller 19 år iimorgon. GRATTIS I FÖRSKOTT. Annars så händer det inte mycket i veckan. Juste mamma har beställt biljetter med, flyger till moskva den 26 december. Ska hälsa på morfar min. Ska bli så skönt att komma bort från vardagen. Nu ska jag se till att få lite mat i mig. Känner mig nästan utsvulten, har bara ätit en liten pajbit idag.





Hej så länge.

Musik

Britney Spears- And then we kiss
The Smashing Pumpkins- Tonight, Tonight

Fix ide

Idag har det varit en intensiv dag på La ca mi, men jag överlevde. Känns skönt att få vara ledig nu, tre dagar. Till helgen händer det inte mycket faktiskt, ska gå och titta på julskyltningen på lördag, men annars så blir det en lugn helg. Har ingen lust att gå ut .En kompis till mig undrade om jag ville följa med till statt på lördag, men nej. Känner inte för att festa. Har blivit en sån tråkmåns på sistone.

Fick en sån här impulsiv ide för ett bra tag sedan, ville nämligen införskaffa mig en tatuering. Men nu har det gått ett bra tag sedan jag fick iden och jag vill fortfarande ha en tatuering. Men jag vet inte var på kroppen den ska sitta, den får inte vara för stor.

  Jessica Alba har en snygg tatuering.
  image44                      


Igår den 21 / 11 var det exakt tre månader tills jag fyller 20 år, det är helt sanslöst. Tänk att lilla jag ska bli så stor.
Kanske ska önska mig en tatuering i födelsedagspresent. Nej, kanske lite dumt. haha.
Men innan mig finns det andra personer som ska fylla år:

Jossan fyller 27/11, 19 år
Elin G 3/12,  (om jag inte minns fel,) 19 år.
Mikaela 16/12 19 år
Oscar 20 /12 20 år
Malin 11/12 18 år
OCH JAG 21 / 2- 08 DET VIKTIGASTE DATUMET.

Björn Gustafsson - Parlamentet



http://www.youtube.com/watch?v=cPuSB1WnEsc


http://www.youtube.com/watch?v=_spbdoeXI6k


Extreme makeover- plastik kirurgi?

Ashlee Simpson 

 Före nedbantningen
 och näsoperationen- såg normal och söt ut.
                                                     
                                                          image37   

image38


Efter nedbantningen och plastikdoktorns hjälp- lik en docka, eller rättare sagt sin stora syster Jessica
                                                                                                              
                                                                                                                                            image39     

image40

Reflektioner

Helgen har varit otroligt lugn men framför allt ensam. Har i princip spenderat helgen alldeles i min ensamhet, och om jag ska vara ärlig så kändes det faktiskt konstigt nog bra. Även om det låter väldigt ensamt. Jag vet inte varför? Men ibland vill man vara för sig själv, fundera och reflektera över sin tillvaro, nej nu ska jag inte bli sådär äckligt djup, men ni förstår nog vad jag pratar om. Jag är nog lite av en ensam varg ibland. Missförstå mig inte nu för jag tycker verkligen att umgås med mina nära och kära och träffa nya människor, men ibland kommer det stunder då man vill vara för sig själv. Känner mig verkligen utvilad efter helgen. Nu kommer jag orka med ännu en tuff vecka på La ca mi. Det kommer nog bara bli ännu tuffare nu fram över, eftersom det börjar närma sig jul, och då ska alla männsikor börja sin jakt på julklappar. Det är ju redan julskyltining nu på lördag, tidigt i år.  På tal om julklappar så måste jag börja tänka på det snart, har inte köpt en enda liten julklapp än, fast det är väll kanske för tidigt än eller?  Tycker att det är jätte jobbigt att handla julklappar speciellt till det manliga könet. Nej, men det ska nog gå fint. Det gäller ju bara och få lite inspiration så att man kan köpa bra julklappar. Själv så har jag redan önskat mig en julklapp, jag vill ha en digetalkamera, eftersom min gamla är trasig, tyvärr. och jag överlever inte utan en kamera så är det bara. Men vi får väll se om den snälla tomten uppfyller min önskan.
Ja annars så händer det inte så mycket i mitt liv just nu. Allt är som vanligt, inge stora förändringar. Har redan börjat längta till helgen, fast det är bara måndag, men men så är det. Sitter här framför datorn och försöker fördriva tiden på bästa möjliga sett. Vill att klockan ska bli tio så att jag kan sätta mig framför teven, slå på kanal 3 och njuta av PRISON BREAK eller kanske rysa. Funderar även på att börja träna på korpen igen, börjar kommer ur form känner jag. Det var ju jätte länge sedan jag och elin träna där, senaste gången jag besökte korpen var nog i juni, precis innan studenten och balen då man ville se ut extra bra och slank. HAHA jag det var tider det. Saknar det ibland, när man börjar minnas tillbaka.

Nu börjar jag bli trött på att skriva, ska ge mig iväg nu och invänta prison break.


Nya Modet

Tittade på fotbollsgalan igår-måndag, hade inget bättre för mig nämligen. Men det har inte med det att göra. Tänkte bara nämna The Arks framträdande på galan . Jag tycker  verkligen om deras musik, det gör jag verkligen, men  inte deras scenkläder. Herregud säger jag bara. Igår så hade sångaren i The Ark, OLA på sig en oerhört snäv liten skin dräkt. Det såg nästan ut som om den skulle spricka (dräkten alltså) och man såg verkligen allt och med det menar jag ALLT, hela paketen. Framhävde verkligen alla hans behag. Haha. Hur kan man tycka att det är SNYGGT?. Killar ska inte ha åtsittande kläder speciellt inte  byxor, visst tröjor går bra men där går gränsen. Nåja nu har jag sagt min åsikt om detta. Håller någon med mig?

NU får de räcka för idag. 


 Godnatt


Love is in the air

Wentworth Miller från den kända succeserien Prison Break har länge omgetts av gay-rykten. Men stämmer dem verkligen? Ska man tro på allt som sägs i media. Ja, det är en bra fråga.
Gay

image30

image31

Or not

image32

image34


The Perishers- Trouble sleeping


Intellektuell




Det har hänt ett mirakel i mitt liv, jag har börjat tycka om att läsa böcker. HAHA ja tro det eller ej så är det faktiskt ett mirakel när det gäller mig. Har aldrig varit intresserad av böcker förut. Men nu har det blivit tvärtom.  Har börjat sluka böcker, inte bokstavligt då. Är riktigt imponerad av mig själv faktiskt! Allt började med att jag läste - Magdalena Graafs bok, det ska bli ett sant nöje att döda dig, anledningen till att jag läste den var bara för att min mor hade läst den, så då tänkte jag, ja varför inte, jag kan väll också läsa den. Ja men vi får väll se hur länge mitt nya bok intresse håller i sig HAHA.
Nu blev jag riktigt sugen på cupcakes


image45


Nice


Snygg tatuering

image46




 

Narkoman?

Idag fick jag höra en rolig sak av mina kollegor, dem tycker att jag är en liten arbetsnarkoman, haha stämmer till en viss del faktiskt. Jag kan nämligen aldrig sitta stil och bara ta det lungt, ta en kopp kaffe kanske utan jag måste ha någonting att pyssla med hela tiden. Sådan är jag. Inte konstigt att jag blir snabbt trött.

Nej nu ska jag ut och gå med mamma, behöver frisk luft.

Hejsvejs


Sjuk?

Känner mig trött jämt och ständigt, vet inte vad det är för fel? Borde besöka en doktor. Vill att det ska bli helg nu!!

Dagens låt

The Perishers- Trouble sleeping


Movie time

Laddade ner filmen, London förut. Alltså det är inte staden London utan det är ett namn. Vet inte ens varför jag gjorde det, antagligen bara för att Jessica Biel och Chris Evans var med i den. En kort, deppig och grov film. Inte givande på något sätt. Visserligen verklighetstrogen. Innehåller sex, droger och konstiga förhållanden mellan människor.

image47  
 


Finns det nån rättvisa?

Idol

Äntligen har folket fattat ett klokt beslut och skickat hem Sam, bra gjort!. Tycker att det var orättvisst att han fick  vara med i tävlingen så länge, medan andra bra deltagare fick lämna tävlingen.


Vad vore livet utan musiken

Dagens låt


Sugarbabes
- about you now

image48


 

1 november

Vilken dag det har varit idag. Lugn- knappast, hektisk, ja. Fy, trodde aldrig att det skulle vara så jobbigt att jobba (praktisera) i en sådant liten affär. Men nu vet jag hur det är. När jag kom hem för cirka två timmar sedan kunde jag knappt stå på benen. Så trött är jag. Fick besök vid lunchen idag av mikkis och elin, det var trevligt att äta lunch tilsammans med dem. Inte för att den trevliga matstunden varade så länge men ändå. Imorgon är det äntligen fredag. Då ska jag  njuta av min lediga dag, läsa nån bra bok, gå ut och gå.osv. På lördag ska jag umgås med mikkis och på kvällen ska vi dra vidare till statt, förhoppningsvis om våra planer inte ändras drastiskt.
Fick även veta idag att jag får välja ut vilket plagg jag vill i hela butiken, och helt GRATIS. Känner mig överlycklig, och kalla mig inte för materialistisk för det är jag inte, i vanliga fall iaf. Men man säger ju adrig nej till någonting gratis.

Hej så länge, nu ska jag kila iväg.

RSS 2.0